banner



Morutan Galatasaray / Steaua Bükreş'in sahibi Becali bombayı patlattı: Morutan'ı ...

Morutan Galatasaray / Steaua Bükreş'in sahibi Becali bombayı patlattı: Morutan'ı .... Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı.

Steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta sahası morutan galatasaray'a transfer olursam çok mutlu olurum dedi. Kulüplerin arasındaki pazarlığın sürdüğünü ifade. Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Ancak transfer kolay biten bir şey değil.

Flaş gelişme! Olimpiu Morutan Galatasaray'da - Tüm Spor Haber
Flaş gelişme! Olimpiu Morutan Galatasaray'da - Tüm Spor Haber from i12.haber7.net
Echipa lui becali, joc fantastic. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran. Galatasaray'ın steaua bükreş'in 22 yaşındaki orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor.

Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi:

Fcsb başkanı gigi becali, fanatik ro'ya yaptığı. Fcsb başkanı gigi becali'nin transfer yüzde 99 bitti. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan. Evren göz, galatasaray'ın 3 yeni transferi̇ni̇ yorumladi! Galatasaray, 2 hafta önce morutan için 7 milyon euro teklif etmişti. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray'ın transfer listesindeki rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Becali, galatasaray, olimpiu morutan için benden bilgi aldı ifadesini kullandı. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu. Şimdi 4,2 m€, avrupa ligi gruplarına galatasaray için romanya'dan flaş bir haber geldi. Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu. Fcsb'nin sahibi becali, 22 yaşındaki futbolcusunu galatasaray'a sattığını. Ana sayfa spor morutan galatasaray'da! İtalyan gazeteci nicolo schira'nın iddiasına göre, galatasaray, fcsb forması giyen 22 yaşındaki olimpiu morutan ile prensip anlaşmasına vardı. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için.

Rumen gazeteci: Galatasaray, Morutan için Becali ile anlaştı
Rumen gazeteci: Galatasaray, Morutan için Becali ile anlaştı from www.mardinlife.com
Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı. Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Becali, galatasaray, olimpiu morutan için benden bilgi aldı ifadesini kullandı.

Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Steaua bükreş teknik direktörü anton petrea ise, galatasaray gibi büyük bir avrupa takımının ilgisi morutan için. Kulüplerin arasındaki pazarlığın sürdüğünü ifade. İtalyan gazeteci nicolo schira'nın iddiasına göre, galatasaray, fcsb forması giyen 22 yaşındaki olimpiu morutan ile prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray, olimpiu morutan için görüşmelerini sürdürürken, rumen futbolcunun menajeri florin vulturar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı. Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Çünkü galatasaray taraftarlarını biliyorum. cevabını verdi. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran.

Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Morutan, takımı steau bükreş'i chindia targovişte ile oynadığı maç sonrası kendisine yönetilen transfer sorusunu cevapladı. Rumen basınına açıklama yapan gigi becali, olimpiu morutan'ı 5,7 milyon euro karşılığında galatasaray'a sattım.

Galatasaray, Olimpiu Morutan'ı Transfer Ediyor!
Galatasaray, Olimpiu Morutan'ı Transfer Ediyor! from img.cdn.haber365.com.tr
Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Fcsb başkanı gigi becali, fanatik ro'ya yaptığı. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Morutan için son dakika galatasaray iddiası! Kulüp başkanı gigi becali de açıklamalarda bulundu. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Çünkü galatasaray taraftarlarını biliyorum. cevabını verdi. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray rumen 10 numara morutan ile 2026 yılına kadar anlaşmaya vardı. Başkan becali 10 milyon avro istedi, aslan ise 8'i gözden çıkardı. Sarı kırmızılıların transfer listesinde bulunan görüşmelerde bulunduğu rumen orta saha oyuncusu olimpiu morutan ile ilgili fcsb başkanı gigi becali konuştu. Fcsb'nin başkanı becali, olimpiu morutan'ı galatasaray'a sattıklarını açıkladı. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Evren göz, galatasaray'ın 3 yeni transferi̇ni̇ yorumladi! Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin akabinde bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Galatasaray'ın bir süredir peşinde olduğu rumen futbolcu morutan ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bu paylaşım, görüşmelerin olumlu ilerlediği şeklinde. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz ifadelerini kullanmıştı. Morutan şimdi daha azına galatasaray'a gidecek. ifadelerini kullandı.

Related Posts

There is no other posts in this category.
Subscribe Our Newsletter
close